Menu

Stress Release

Uit het hoofd, in je lijf

Heb je al wat langer last van stress? Word het je te veel? En herken je deze signalen:

keuze stress, slaapprobleem, prikkelbaar, moeilijk concentreren, chronische vermoeid, energie verlies, niet kunnen genieten, minder belangstelling en betrokkenheid, toenemend onzeker voelen.

Wellicht heb je al lang onaangename gevoelens weten weg te houden in je fysieke gewaarwording. Je kunt niet echt in je lichaam komen en de sleutel naar echt voelen ben je even zoek. Een vol denkhoofd en je voelt in alles een overbelasting. Chronische stress en pijnlijke spanningen in je lijf nemen toe. Dan ligt overspannenheid en burn-out op de loer. 

Je hebt nu dé mogelijkheid een doorbraak te bewerkstelligen. En je kunt hier ook sterker uitkomen! Een begeleidingsproces om jouw negatieve emoties te transformeren in positieve vitale energie.

Stress Release bij Tao 3 Healing is ontwikkeld om overspannenheid te doorstaan, te verwerken en op te lossen. Het is effectief voor iedereen die meer gezondheid en geluk in zijn of haar leven wil.

Voor wie? Het stress en burn-out preventie traject is een individueel traject voor 5 sessies van een uur. De werkwijze bestaat uit een intake en vervolg gesprekken, praktische oefeningen, Chinese buikmassage en opdrachten voor thuis. De coaching vindt plaats in de praktijk van Tao 3 Healing te Heemskerk of elders. Zie preventieve gezondheid.

De voordelen van Stress Release zijn: je gaat niet te diep op de inhoud van je stress. Je leert in zachtheid en zonder oordeel af te dalen naar je blokkade(s). Ervaar  gezonde innerlijke compressie en veerkracht om weerbaar te worden in je dagelijkse leven. Je genereert meer energie die je overal kunt opwekken. En je harmoniseert je buik, hart en hoofd. Het is goed te combineren met andere therapie vormen.

Bij medische complicatie zal doorverwezen worden naar huisarts.

Contact met Johan via WhatsApp