Menu

Over Johan

 

Johan, Deventer 1949, geboren in een gereformeerd milieu zocht al vroeg naar vrijheid en wijsheid. De kerkelijke dwang van toen brachten hem op jonge leeftijd bij de bevrijding van yoga en de Tao. Na verdieping en beoefening ging hij vanaf 1974 hierin yogales geven. Zijn beleving van de Tao is een doorgaande educatie.

De laatste twintig jaar onderwijst hij vanuit het Universal Healing Tao systeem. Op energetisch gebied is dit werk ongeëvenaard. Verre van het vele gym-yoga aanbod, de quasie yoga wat overal de kop opsteekt. Het beoefenen van de Healing Tao geeft Johan een evenwichtig en gelukkig leven. Dit geeft hij graag door aan mensen die meer willen halen dan uit het uiterlijk vertoon.

Castricum 1972

Johan leeft gezond en gebruikt geen medicijnen. Naast het geïnspireerd lesgeven heeft hij professioneel gewerkt in de sociaal psychische hulpverlening, counseling- en re-ïntegratie sector.

Hij is gecertificeerd Universal Healing Tao instructeur®, Chi Nei Tsang buik behandelaar®, hypnotherapeut(HBO)®, medische kennis(hbo) ® en Saswitha yoga en Swabhawat leraar®.

Alle gebeurtenissen en alle mensen in je leven verschijnen omdat je deze zelf aangetrokken hebt.

Contact met Johan via WhatsApp